Bericht of uitslag plaatsen :
Als u uitslagen heeft of verslag wilt doen van een concours en dit graag op de website wilt zetten dan kan dat via het formulier hieronder.

*

*

*:

*

CAPTCHA code

*
* Alles invullen svp


trippelaartjes - cimg3326.jpg


Trippelaartjes

Welkom op het gedeelte van ponyclub de Trippelaartjes. De ponyclub telt ± 39 ruiters en amazones waarvan de meeste toch zeer actief in de wedstrijd sport, van Bixie tot en met de Z in de dressuur en het springen.

  Uitslagen / Berichten
 

25-03-2013 - Hulshorst Max van de poll

NK

Afgelopen zaterdag was ik 7 e op het NK met Power. Had een balk in de barrage op de laatste. Groetjes Max


21-02-2013 - Paarden Mike van de Poll

Concours

Gister voor het eerst op cc geweest met mijn paard. B gewonnen in Nijkerk


09-02-2013 - Nijkerk/Kootwijkerbroek Willeke

Regiokampioenschappen

Vandaag is Max met Power reservekampioen geworden in de klasse DM en Femke met Surprise kampioen in de klasse DB!!


16-09-2012 - Hulshorst Willeke

Concours Hulshorst

Gisteren was weer een leuk dagje in Hulshorst. Het weer zat lekker mee en de meesten gingen met winstpunten en/of prijzen naar huis. Lindsey was in het B springen foutloos en had de 6e prijs! Femke had in het L springen een balkje en in het M springen foutloos en een 3e prijs. Anouk in de L1 dressuur een 2e (204 pnt) en een 3e prijs (189 pnt). Lisa had in de B dressuur ook 2 dikke winstpunten en of ze nog prijs had weet ik niet....


09-07-2012 - Hulshorst Max van de poll

Concours nunspeet

Afgelopen zaterdag zijn wij allebei regiokampioen geworden: Mike in de L D met Blue eye Max in de M met Power


18-06-2012 - Vlietland Brigitte

NK eventing

Mylene en Querido zijn afgelopen zaterdag 5e geworden bij het Nederlands Kampioenschap Eventing pony's in de klasse M. De Subscribe Girls, het equipe waar Mylene en nog 3 amazones deel van uitmaakten, behaalde brons.


18-06-2012 - Hulshorst Max van de Poll

Almelo

Vrijdag, zaterdag, en zondag naar Almelo geweest, was heel erg leuk. Mike was 7 de met zijn nieuwe pony in de L. Ik mocht finale rijden met Samuari in de L maar dat kon niet want ik moest ook finale rijden met Power in de M, Dus geen finale gereden in de L, maar Met Power de M finale gewonnen. In het Z had ik steeds een balkje, mocht dus geen Derby rijden, helaas. Groetjes MAX


28-05-2012 - Hattem Willeke

Concours Hattem

Anouk heeft heel goed gereden in Hattem. Ze had 200 en 204 pnt in de klasse L1. Goed voor een 2e en een 4e prijs. Femke had met dressuur 177 pnt en met springen een 4e prijs. Paula had in het eerste parcours 1 balkje en in het 2e parcours helaas 3.....


15-04-2012 - Putten Femke

Springen

Gisteren ben ik wezen springen in Putten. Het ging gelukkig weer goed. Ik had een 1e en een 2e prijs in de klasse L!!


15-04-2012 - Wezep Willeke

Verenigingspringen

Gisteren waren het weer de Trippelaartjes die het verenigingspringen gewonnen hebben. Mooi weer 100 euro voor de verenigingskas! Goed gedaan meiden-> Johanne, Judith, Lindsey en Paula. Wij zijn trots op jullie dat het weer gelukt is!


11-04-2012 - Brummen Jula

Indoorkampioenschappen

Vrijdag ben ik met princess 4de geworden op het NK met 194, 193 en 184 pnt. (L2/C)


01-04-2012 - Hulshorst Max van de Poll

Concours soest

Gister op concours Mike 4 de in het L met Kanjer Max 1 ste in het Z(C) met TWIX en 3 de in het Z (D) met Happyness. 2 x foutloos met Samurai in het L


26-03-2012 - Hierden Web

Reserve Kampioen !

Kampioenschap Klasse M cat. C In het kampioenschap klasse M cat. C, dat werd ondersteund door het Rotterdamse CHIO, bleken slechts vier van de 16 combinaties in staat het basisparcours foutloos te overwinnen. In die barrage zette Paris Morssinkhof (Hierden) met Sterloin direct een snelle tijd neer, die achteraf goed bleek voor de titel. Max van de Poll, uit het nabijgelegen Hulshorst, werd met Twix tweede, voor Michael van der Velden (Veldhoven) met Whoopy. De elfjarige Paris Morssinkhof is nu al een pittige tante. "Ik moest als eerste van start in de barrage en moest er dus voor gaan. We dienden direct een goede tijd neer zetten en dan maar hopen dat de overige drie barrag ruiters daarop hun tanden zouden stukbijten. Voor ik de ring in ging moest ik even slikken van de spanning, maar dat was niets vergeleken bij toen ik klaar was. Dat wachten tot en met de laatste. Man, wat was dat spannend!", aldus de basisscholiere, die de ambitie heeft om later dierenarts te worden. "Mijn pony Sterloin wil altijd voor meer gaan. Ik heb haar nu een jaar en we zijn elkaar blindelings gaan vertrouwen, dat resulteerde ook in dit mooie succes", aldus Paris. De jonge Hierdense heeft twee nichtjes, Evy en Romy, die in het Belgische team rijden. "Mijn droom is om me in het Nederlandse team te rijden. Ik heb al een D pony en ik ga echt mijn best doen om over een paar jaar een teamplaats af te dwingen", aldus de kersverse KNHS kampioene in de klasse M cat. C.


24-03-2012 - Hulshorst Max van de poll

Reserve kampioen

Vandaag ben ik 2 de geworden op het NK met TWIX in het M (C)


30-01-2012 - Hulshorst Jula

Uitslagen 3de selectie

Afgevaardigden naar de regiokampioenschappen dressuur. Natascha Visch heeft maar 2 selecties kunnen rijden ivm een blessure van haar pony, toch is het haar gelukt om als 3de van de categorie door te mogen naar de regiokampioenschappen. Mylene spaak is met Querido ook als 3de afgevaardigd in de klasse L1 ze heeft elke selectie winst gehad. zelf ben ik ook afgevaardigd in het L2 en we zijn kringkampioen,dit was dan ook niet zo moeilijk want was de enige in mijn categorie.Ook Anouk Beelen is afgevaardigd in de M2 en is kringkampioen,ook zij was de enige in de categorie.


15-01-2012 - Hulshorst Jula

Derde selectie

Gister wedstrijd in hulshorst gehad. de proef ging niet heel erg goed maar princess en ik wisten toch weer een winstpunt te rijden met 186 punten. ook zijn we door naar de gelderse.! alle ruiters die door zijn naar de Gelderse kampioenschappen heel veel succes!


09-10-2011 - Hulshorst Max van de Poll

Concours IJsselmuiden

Gister op concours geweest in IJsselmuiden. Mike met zijn nieuwe pony in het L 2 x 1 balkje. Ik met Twix in het L 2 x foutloos en de Finale L gewonnen. In de M met happy 4 de en tweede parcours op de laatste erafgevallen bochtje was te kort. groetjes Max


01-10-2011 - Hierden Willeke

Dressuurwedstrijd

Vandaag is er door een aantal trippel-ruiters goed gereden: Natasja Visch een 1e prijs in de klasse B! Johanne Olofsen haar eerste winstpunt behaald!Die kan nu ook gaan springen. Femke Franken 2e prijs in de B. Die kan nu door naar de L1. Jula Okhuysen voor de 1e keer L2 en een 1e prijs. En Aniek Hop een 1e prijs in de klasse M2. Gefeliciteerd allemaal!!


18-09-2011 - Hierden Lindsey & Wilma

17-09-2011 Concour Hulshorst

Gisteren werd er door veel trippel-ruiters (14 in totaal)het concour in Hulshorst gereden. Het weer was ons gelukkig goed gezind,er werd door velen goed gereden,dus al met al een zeer geslaagde dag!! Jula met Princess starte met springen cat. CB helaas kwam ze tot hindernis 6 en moest toen het parcour na de 3e weigering verlaten, maar ervaarde het als goede leerschool, met dress.L1 was ze zeer succesvol en won 2x een 1e prijs met 192 en 198 ptn. Paula met Sunrise reed B dress en behaalde 187 en 170 ptn. en sprong een net parcour EB, ze had in de barr. 2blkn. Patries met Vayda H sprong DB. zeer goed! en haalde de 5e prijs. Femke dress. met Roulette DB 183 en 200 ptn en haalde met haar 2e proef de 3e prijs. Ze sprong met Starlight DM had hier helaas een balk en een stop. Lindsey reed met Stella B dress. 187 en 178 ptn. Aniek met Warina W , M dress ging super 2x 1e met 190 en 177 ptn. Daarna L spr. helaas had Warina hier minder zin in met 2x stop en een paar blkn., maar kreeg Aniek haar wel rond... petje af!! Mike met Zoey sprong DB en L en had in beide parcouren 1 blk. Max sprong met Samurai B foutloos, met Twix L foutloos en met Happyness M 1 blkje. Tjonge druk baasje zo met 3 pony's op een concour. Lynn met Domino sprong EL een keurig foutloos rondje, in de barrage helaas een stop en 2 blkn. Anoek met Macho sprong CL een keurige foutloze ronde en daarna het M, dit ging helaas iets minder en moest ze na de 2e stop het parcour verlaten, Mylene met Querido sprong DL had hierin 2 blkn. ze was hiermee niet geheel tevreden, dus daarna nog een rondje HC en dat ging super, zo sloot ze het toch naar tevredenheid af. Kas sprong met Zomerstee Baio DM, had hier 1 blk en DZ en hier 2 blkn. Michiel sprong met Z. Nevada DM maar had helaas 2x een stop en moest daardoor het parcour verlaten, hopelijk volgende x beter! En dan als laatste maar zeker niet de minste Maaike zij sprong met Eszet Power DM en haalde een 1e prijs, daarna nog een rondje DZ en had hier een balkje. Als allerlaatste Hopen we dat we alles goed hebben genoteerd, feliciteren we iedereen met de gewonnen prijzen en tot ziens!!!


21-08-2011 - Hulshorst Max van de poll

Concours

Gisteren naar Utrecht geweest. Met nieuwe pony B HC 1 ste. Met Samurai 4 de. Met happy voor het eerst in het M drie keer foutloos niet in de prijzen.


21-08-2011 - Ede Willeke

Uitslag wedstrijd

Gisteren hadden de meiden een leuke wedstrijd in Ede! Het zonnetje scheen lekker en de sfeer was goed. Anouk had de 1e prijs in het M1 dress. Ze had 201 pnt. In het L springen had ze de 2e prijs en het 2e rondje was ook foutloos maar net buiten de prijzen. Femke had met Roulette in het B spr. 3 weigeringen en in de B dress. had ze 186 pnt. Helaas net de buiten de prijzen. Met Starlight had ze voor de 1e keer M spr. een balk. Maaike had in het M spr. 1 stop en in het Z spr. 2 balken. Paula had een topdag: met dress. 187 pnt en een 2e prijs en met spr. ook een 2e prijs. Allebei in de klasse B.


20-08-2011 - Hulshorst Max van de poll

Oki Doki

Gister is Oki Doki verkocht. Komt gelukkig heel goed terecht. Heb heel veel met Oki Doki gewonnen zal hem wel missen. Groetjes Max


06-08-2011 - Brummen Jula

Gelderse kampioenschappen 2011

Ik heb vandaag de gelderse gereden en ik was derde in de dressuur klasse L1 categorie C. het was weer een geslaagde dag!


05-08-2011 - Harderwijk Jula

Gelderse

Iedereen die de gelderse mag rijden:"heel veel succes allemaal!!!"


02-08-2011 - Hoevelaken Willeke

Uitslag wedstrijd

Afgelopen zaterdag zijn Maaike, Aniek, Paula en Femke naar Hoevelaken geweest. Het weer was daar niet zo best geweest en daarom moesten ze binnen springen! Femke was met Starlight in het L spr. 2x foutloos, maar zat niet in de prijzen. Paula had met Sunrise een balk in het B spr. en met dr. had ze 196 pnt en een 2e prijs! Aniek had met Warine in het M spr. een balk en een stop in de driesprong. En Maaike had met Eszet Power in het Z spr. een stop in de driesprong in de barrage.


03-07-2011 - Hulshorst Trouwe supporter

Springen Hulshorst

De avondwedstrijd springen in Hulshorst was weer zeer geslaagd. De meeste ponyruiters van onze club hadden goed gereden. Patries had met progressief springen een 2e prijs. Maaike had het klassieke parcours gewonnen en is toen gelijk maar Z gestart. Daar had ze een balkje. En Femke was 2e in het klassieke parcours. Aniek heeft haar 1e parcours in het M gereden en had 1 balkje. Mylene en Anouk hadden ook goed gesprongen alleen net buiten de prijzen!


25-06-2011 - Genemuiden Paula

Concours

Vandaag had Femke een wedstrijd in Genemuiden. Met Roulette springen 2 weigeringen en een balk. Dressuur 188 pnt. en een 6e prijs. Met Starlight het 1e parcours een balkje in de barrage. En het 2e parcours foutloos en een 3e prijs!


13-06-2011 - Hulshorst Max van de Poll

Concours

Ben vandaag naar Hoogland geweest. Met Happyness 5 in het L springen. En met Oki Doki 1 ste in het Z springen. groetjes Max


12-06-2011 - Hattem Willeke

2e selectiewedstrijd

De 2e selectie is gisteren erg goed gegaan voor een aantal ponyruiters!De prijswinnaars waren: Anouk Beelen had met Macho 2x de 1e prijs met dressuur en met springen de 2e prijs! Mylene Spaak had met Querido een 3e prijs met springen en met Moonlight een 2e prijs met dressuur, Aniek Hop had een 1e prijs met dressuur en Celine Hendriks ook! Maaike Dooyeweerd met Eszet Power had een 1e prijs met springen, Max van de Poll had met Hapiness een 6e prijs met springen, Jula Okhuijzen had 2x een 2e prijs met dressuur.


04-06-2011 - Harderwijk Annebel Klip

Wedstrijd L1

Gisteren 2de wedstrijd L1 gereden en ik was twee keer eerste, met 194 en 183 punten.... Groetjes Annebel


15-05-2011 - Dronten Femke

Concour

Ben gister naar Dronten geweest. Was 2e met het eerste parcour en 3e met het tweede parcour. Groetjes Femke


15-05-2011 - Hulshorst Max van de Poll

Concour

Ben vandaag naar Dronten geweest. Was 1 ste met Wollie Bollie 5 de met Happy. en een balkje met Oki Doki. Groetjes Max


09-05-2011 - Hulshorst Max van de poll

Concours

Ben naar Hulshorst op concour geweest. Met Oki Doki gewonnen in de M Met Happy 1 balk in de L En met Wollie Bollie in de L zand gehapt. Groetjes Max


06-05-2011 - Hierden Lynn

Ponykamp

Het was weer een super ponykamp. Erg bedankt Reina,Wilma en wie er allemaal aan mee geholpen.


30-04-2011 - Hulshorst Max van de poll

Concours

Vandaag ben ik naar Wierden geweest. Was een super mooi concours. Was 4 de met Happyness in de L en 1 ste met Oki Doki in de M Groetjes Max


25-04-2011 - Hulshorst Max van de poll

Jan pleijsier cup

Gister Jan pleijsier cup gereden. Ik heb goed gereden mocht finale rijden met Oki doki/ Het was superrr leuk. Was tweede in de finale


05-04-2011 - Markelo Brigitte

Sgw

Afgelopen zaterdag heeft Mylene met Querido en Moonlight de tweede sgw van het seizoen gereden. De cross in Markelo kent veel heuvels met mooie maar pittige hindernissen. Met Querido reed Mylene 204 punten in de dressuur, een foutloos springparcours en een foutloze cross. Dit leverde een tweede plek op. Met Moonlight reed ze 201 in de dressuur, een foutloos springparcours en een foutloze cross.Goed voor een 1e plek. Een topdag dus!


02-04-2011 - Ermelo Rachelle

Pony

Toevallig hoor ik van een vriendin van mij dat er hier iemand rijdt op een pony met stipjes op haar bil.. Het is mogelijk dat het mijn oude pony is en ik zou het geweldig vinden om haar weer eens te zien! 4 witte onderbenen, een bles, 2 grotere stipjes en 3 kleintjes daaronder op haar linkerachterbil. Klopt dit? Zou zo graag eens komen kijken als die persoon moet lessen met haar! Alvast bedankt!


28-03-2011 - Chaam Brigitte

Sgw

De start van het eventingseizoen is goed begonnen. Een prachtige cross was uitgezet in Chaam. Mylene heeft met haar nieuwe pony Querido een goed begin gehad. Dressuur 196, foutloos gesprongen en foutloos binnen de tijd gecrosst. Goede voor een 1e plek. Afgelopen vrijdagavond hebben Mylene en Anouk ook gesprongen in Bunschoten. Anouk was 4e in het L. Dubbel foutloos en een snelle en goede barrage. Mylene was 2e met Querido, foutloos en 51,5 stijlpunt. Met Moonlight ook 2e in het L springen.


19-03-2011 - Hulshorst Max van depoll

Nederlandse

Vandaag de Nederlandse gereden met Oki doki in de M (C). Het eerste parcour ging goed en was ik foutloos, dus mocht ik door naar de barrage, Ik wou zo graag winnen, dus ging te snel en te hard en ja dat kost balken. Was wel 8 ste geworden. Groetjes Max.


06-03-2011 - Nijkerk Maaike

Zilvere pony te Nijkerk!

Hallo allemaal, afgelopen zaterdag 5 maart. Was er een spring wedstrijd te Nijkerk(zilvere pony) ook de trippelaartjes deden weer mee! Max deed vrijdag avond mee in de klasse B categorie D. Met ze nieuwe pony. Het eerste parcour was hij foutloos en werd zevende! Het tweede parcour was hij eerste! En door naar de finale!! In de finale was hij het eerste parcour foutloos. In de barage had hij een balk op de laatste:( dat was erg jammer want hij had de snelste tijd! Hij werd totaal vierde. Anouk deed ook mee in de klasse L categorie C. Het eerste parcours ging bij haar wat minder toen moest ze nog even inkomen! Maar het tweede parcours was ze foutloos! Jammer genoeg was dit niet goed genoeg voor de finale. Ook femke deed mee! Zij was het eerste parcour foutloos! En had de twaalde prijs. Het tweede parcour had ze twee balken dat was jammer!! Daardoor kon ze niet naar de finale. Mike deed ook mee! De eerste keer M! Categorie E. Hij had het eerste parcour één balkje in de drie sprong. Het tweede parcour had hij ook een balkje op hidernis twee en een weigering op de laatste dat was ook niet goed genoeg voor de finale:(. Zelf heb ik ook nog gereden! Het eerste parcour was ik foutloos en eerste. Het tweede parcours was ik ook foutloos en eerste! Dus ik mocht door naar de finale! De finale ging ook goed en toen werd ik weer eerste!!! Groetjess Maaike!


19-02-2011 - Hulshorst Max van de poll

Gelderse kampioenschappen

Vandaag de Gelderse gereden. Met Happyness L (D 1 balkje en met Oki Doki reserve kampioen in de M C).Dus mag ik met Oki doki naar de Nederlandse. Mike had met U2 1 balkje in de L (E). Groetjes Max


25-01-2011 - Hulshorst Max van de Poll

Jumping amsterdam

Het was super leuk Jumping Amsterdam. Heb samen gereden met Wout Jan van de Schans. We waren allebei foutloos. Samen met Wout Jan los gereden en parcour gelopen. Ook waren Jos Lansink en andere ruiters aan he los rijden. Sta ook met Jos Lansink op de foto Ik was vierde geworden. Het was heeeeel erg leuk


16-01-2011 - Hulshorst Max van de po

Concour

Gisteren op concour geweest op de club/ was eerste met Oki doki in de M in handicap M/Z D pony.Mike was 5 de in de L (E)ook in handicap D pony's Volgende week zondag met Okidoki naar jumping Amsterdam Groetjes Max


19-12-2010 - Hulshorst Max v d poll

Regiokampioen

Gister zijn we regiokampioen geworden Mike kampioen in de L (E) Maaike kampioen M (D) Max kampioen M (C) Mylene L (B). Groetjes Max


20-11-2010 - Hulshorst Max van de poll

Concour

Gister heb ik de heuveltroffee gewonnen met Oki doki in de M . Vandaag met Samurai in de B 1 balk. Met Happiness vierde in de L, Mike was derde in de L met U2


20-11-2010 - Wezep Willeke

1e selectie wedstrijd springen

Gisteravond is er door Max een topprestatie neergezet. Hij is 2x 2e geworden en mocht ook nog de heuveltroffee meenemen! Maaike had het 1e rondje helaas een stop maar het 2e rondje weer helemaal goed gemaakt: foutloos en de snelste tijd!! Dus kon weer een mooi oranje lintje met een goed gevulde envelop mee naar huis.


08-11-2010 - Putten Brigitte

Winnaars Zilveren Cap

Afgelopen weekend hebben Mylène met Cindy (L springen) en Anouk met Macho (B springen) een topprestatie neergezet tijdens de springwedstrijd om de Zilveren Cap te Putten! Anouk plaatste zich vrijdagavond foutloos en snel over beide parcoursen naar de finale op zaterdagavond. Mylène en Cindy sprongen zich op zaterdagmorgen over ook 2 parcoursen naar de finale. Naar de finale mochten de beste 25 procent van de klasse. In de finale sprongen de a tm de e ponies tegen elkaar; ieder in zijn eigen klasse. De finale zaterdagavond stond moeilijk en erg hoog gebouwd. Anouk zette, na een super mooi foutloos rondje, een snelle foutloze barragetijd neer. Na een spannende strijd, waarbij alle combinaties zich stukbeten op de tijd van Anouk, werd zij winnaar van de Zilveren Cap 2010 klasse B. Daarna was het de beurt aan Mylene. Zij was als tweede starter in de finale; na haar nog 20 starts te gaan. Mylene en Cindy reden een gewaagde en scherp gereden barrage. Bloedstollend spannend want ook niemand kon haar barragetijd verslaan. Ook Mylene mocht de Zilveren Cap in ontvangst namen. Het was een droom voor de twee meiden om beiden de Zilveren Cap te winnen. Deze droom was dus uitgekomen. Met twee prachtige Zilveren Caps, twee mooie statiedekens en een enveloppe rijker, gingen de meiden voldaan naar huis.


13-09-2010 - Hulshorst Willeke

Wedstrijd Hulshorst

Zaterdag hebben een aantal ruiters gereden in Hulshorst. Irene had 187 en 186 pnt een 3e en een 4e prijs. Aniek had 184 pnt in het M1 en voor de 1e keer L springen een balkje. Femke was foutloos in het L maar had in de barrage een balkje. Danique heeft haar 1e winstpunt in de klasse L2 gehaald en met springen foutloos.Judith had 169 en 175 pnt. Maaike had voor het eerst L1 gereden en had 2x 174 pnt en Paula had 186 en 191 pnt een 3e en een 2e prijs!!


23-08-2010 - Nunspeet Do

Feest Helma

Afgelopen vrijdag zijn Helma Vroomen en Lubbert, onder een stralende zon, in het huwelijk getreden. De huwelijks stoet was behoorlijk, eerst reden er ongeveer 20 paarden van Nunspeet en Hierden, daarna kwam de koets met het bruidspaar getrokken door 2 paarden. Dit werd gevolgd door een dubbeldeks tram getrokken door 5 shire's, een heel imposant gezicht. Dit alles werd weer gevolgd door de 2e helft van het escorte, nog 25 paarden en pony's. Dit hele spectakel werd gevolgd door televisie Gelderland dus daar is ook nog het een en ander op te zien. Helma zag er heel mooi uit, maar ja, een keer geen rijbroek ziet er al meteen heel anders uit. 's Avonds was iedereen uitgenodigd voor het bruiloftsfeest in de manege in Nunspeet. De manege was helemaal omgebouwd tot een saloon achtige zaal voor de feestgangers en een apart kinderdeel, waar de vele kinderen zich uitstekend vermaakten met oa de rodeostier. Al met al een hele mooie dag voor Helma en Lubbert en voor ons natuurlijk.


09-08-2010 - Beesd Brigitte

Gelderse Kampioenschappen

Wellicht vergeten te vermelden op de homepage, maar Mylene was ook nog met Moonlight reservekampioen in de klasse B cat ab geworden.


02-08-2010 - Hoevelaken Maaike

Springen 31 juli

Afgelopen zaterdag hadden we wedstrijd in Hoevelaken. Mylene was twee keer tweede met Cindy in het L! Met Moonlight was ze twee keer foutloos in het L maar had geen prijs. Femke was twee keer foutloos in het L maar had geen prijs. Ik zelf was het eerste parcous foutloos in het M maar in de barrage had ik 1 balk. Ik was nog wel vierde.


20-06-2010 - Vaassen Willeke

2e selectie wedstrijd

Gisteren was het (weer)een topdag voor een aantal leden!! Mylene Spaak met Moonlight 1e prijs in de B dr. en met Cindy 1e prijs in de L2 dr, Aniek Hop 1e en 2e prijs M1 dr., Lisette Beelen 2 1e prijzen in de M2, Celine 2e prijs in de M1, Marije Waaijenberg 3e prijs in de B dr., Patries Epe ook een 3e prijs in de B dr. en Maaike Dooijeweerd 1e prijs in het M springen! We kunnen dus weer trots zijn op de Trippelaartjes!!


08-06-2010 - Oudkarspel Brigittte

Eventing

Afgelopen zondag was de SGW in Oudkarspel. Een prachtig professioneel gebouwde cross om manege Beukers. Als toeschouwer kon je de deelnemers bijna het hele traject volgen. De b en c ponies waren 1 rubriek. Mylene had twee goede dressuurproeven gereden. Met Cindy 197 en met Moonlight 195. Daarna beide ponies foutloos gesprongen. De cross ging erg goed; met Cindy zelfs 28 seconden binnen de tijd. Ook hiervoor krijg je strafpunten, je mag maximaal 20 seconden te snel ten opzichte van de optimale tijd finishen. Dat kostte haar 8 seconden, dus 3.2 strafpunten. Met Moonlight heeft ze iets minder hard gereden en was ze precies binnen tijd. Hierdoor passeerde ze zichzelf en werd ze met Moonlight eerste en met Cindy tweede. Met een mooie deken, halster, geld en een zak voer keerden we in de avond weer richting huis.


25-05-2010 - Hulshorst Max van de poll

Concours

Hoi, Gister zijn we naar Hoogland geweest. Max was in het M 1e parcours 1 balk en het tweede parcours 2de. Mike was in het L 1 ste en tweede parcours 1 balk.


23-05-2010 - Mongolie Vervolg op hattem

Hattem

Patries had met springen 1 weigering en 2e parcours foutloos. met dressuur 3&4 danique 2 keer foutloos en 1ste geworden dresuur 175 punten


23-05-2010 - Hattem Femke

1e selectie wedstrijd

Gisteren hebben we onze 1e selectie gehad in Hattem. Maaike had met dressuur 179 pnt. Ze ging voor het eerst m springen. Ze was foutloos en 3e. Met het 2e parcour was ze ook foutloos. Paula had met dressuur 176 en 177. Femke was foutloos in het eerste parcour en ook in het tweede parcour. Anouk had met dressuur 182 pnt. Aniek ging voor het eerst met dressuur M. Ze had 2 keer 183 pnt. Met springen was ze 1e en 2e. Mylene had 208 pnt met Moonlight en een 1e prijs. En ze had een 1e prijs met Cindy in het L springen en met Moonlight had ze 1 balkje. Celine had met dressuur 196 en 194 1e en 2e prijs! Max was in het M springen foutloos en in de barrage een stop. 2e parcours foutloos en de 1e prijs. Mike had in het 1e parcours een balkje. Super dagje!


17-05-2010 - Lelystad. Marije

Dressuur

Ik heb zaterdag 2 proeven gereden in Lelystad! het ging heel erg goed, en had 188 & 195. was 1ste en 2de. Groetjes Marije


16-05-2010 - Hulshorst Max van de Poll

Concours Nieuwleusen

Hoi, Gister op concours in Nieuwleusen geweest. Mike in het L 1 balkje. Max in het M eerste. groetjes Max


13-05-2010 - Hulshorst Max van de poll

Concours Holten

Vandaag op concours geweest naar Holten . Mike 1 en 2 de in het L springen. Max eerste in het M springen. Super!


08-05-2010 - Hulshorst Max van de poll

Concours in Markelo

Vandaag zijn we naar Markelo geweest. Ik heb voor het eerst M gereden en had 1 balk in de drie sprong. Mike voor het eerst L gereden en had 2 balken.


02-05-2010 - Hulshorst Max van de poll

Concours in soest

1 mei zijn we naar Soest op concour geweest. Max was 1x eerste en 1 x2 de en beste combinatie van de dag. Mike was 2 x 1 ste en ook beste combinatie van de dag. Mike heeft ook de Masters gereden de eerste keer foutloos. Bij het 1.20 had hij een balk.Dus dat was super!


11-04-2010 - Westerbork Brigitte

Eventing

Opnieuw genoten van een super georganiseerde sgw op de mooie heide in Westerbork. Opnieuw liepen Moonlight en Cindy voor wat ze waard waren. Met een mooie dressuurscore van 204 met Moonlight en 200 met Cindy had Mylene een goede basis gelegd. Ze stuurde beide ponies foutloos door het springparcours en foutloos en snel door de cross. Goed voor de 1e en 2e plek.


05-04-2010 - Markelo Brigitte

Eventing

Afgelopen zaterdag was er weer de prachtige sgw in Markelo. Mylene startte zowel Moonlight als Cindy. Na twee goede dressuurproeven, twee foutloze springparcoursen en beide ponies foutloos en binnen de tijd in de cross, kon de 1e (moonlight) en 4e prijs (cindy) worden opgehaald! Dubbel knap van Moonlight, het was zijn eerste cross ooit en hij had alleen een keer een oefenrondje bij Alice Naber gereden. Hij sprong alles zonder enige twijfel en liep zijn pootjes onder zijn lijf vandaan. Op naar Westerbork volgende week!


28-03-2010 - Ermelo Paula

Indoor springen

Gister in Ermelo wezen kijken bij "onze" springruiters en nu wilde ik graag de uitslag vermelden: ze hebben allemaal zeer goed gereden!! Mylene ging met 3 eerste prijzen naar huis; Danique met een 1e prijs voor progressief: Maaike met een 1e en een 2e prijs en Femke met 2 2e prijzen. Goed gedaan he!!!


13-03-2010 - Hulshorst Max van de Poll

Concour Nijkerk

Vandaag zijn wij op concours naar Nijkerk geweest. Mike heeft met 2 pony's gereden. Hij was met U2 2 keer tweede in het B springen (E) en met Princes Joy eerste in he B springen (B). In was 1 in he L springen (C). Groetjes Max.


14-02-2010 - Gorsel Marije

Gelderse

Ik had zaterdag ook gelderse in Gorsel! Het ging niet zo heel erg goed, want het was erg gehaast. ik had 176 en 186!


06-02-2010 - Hulshorst Max van de Poll

Kampioenschap

Vandaag heb ik Kampioenschap gereden in Kootwijkerbroek. Ik heb gewonnen met Oki Doki (jr)en ben KAMPIOEN geworden in het L springen ( c ). Groetjes Max


23-01-2010 - Hierden Willeke

Uitslag dressuur

Vandaag is er zeer goed gereden door de Trippelaartjes. Bijna iedereen ging met een winstpunt naar huis en sommige zelfs met een dikke prijs. Uitslag: in de B dressuur een 1e prijs voor Irene 197 pnt! Maaike 183 pnt, Patries 182 pnt en Jula 181 pnt. L1 dressuur: weer een 1e prijs en nu voor Anouk 195 pnt! en Paula 181 pnt. L2 dressuur: En nog een 1e prijs voor Aniek 196 pnt en Celine 190 pnt. Super gedaan meiden!!


25-12-2009 - Kootwijkerbroek Brigitte

Kerstconcours 2009 springen

De Trippelaartjes waren goed vertegenwoordigd op het kerstconcours 2009 Kootwijkerbroek.Het was een prachtig aangekleed parcours om alvast in de kerstsfeer te komen. Anouk (Macho), Patries (Hummel), Femke (Starlight) en Mike (met zijn nieuwe pony U2)sprongen in de B en Danique (Marinka), Maaike (Eszet Power), Max (Okidoki) en Mylene (Cindy) sprongen in de L. Eerst was er een klassiek parcours met barrage en daarna progressief op tijd. De beste combinaties over de twee parcoursen mochten door naar de grote finale op woensdagavond. Patries, Femke en Mike mochten de finale rijden in de B en Maaike, Max en Mylene mochten de finale rijden in de L. De finale was een strijd tussen alle categorien ponies in de betreffende klasse. Er werd gestreden voor wat ze waard waren. Eerst een klassiek parcours en daarna barrage op tijd. Het was super spannend, want iedereen probeerde de snelste tijd neer te zetten. De Trippelaartjes mochten aardig wat prijzen mee naar huis nemen. Buiten de prijzen die er al gewonnen waren in de gewone parcoursen,waren er ook prijzen in de finale. Mike was 6e in de B finale! Max was 5e in de L finale en Mylene was 2e! Mylene was ook winnaar van de dagprijs (beste combinatie van de dag over alle L parcoursen) en de winnaar van de catogorie. Cindy kreeg een prachtige Harry's Horse deken! Vandaag kregen wij nog het bericht door dat Mylene en Cindy ook het Bronzen Paard hebben gewonnen!! Dat was een grote verrassing want daar hadden wij geen rekening mee gehouden. Deze prijs was voor de beste combinatie van het hele kersconcours springen van de klasse B t/m ZZ.


20-12-2009 - Hulshorst Willeke

Springen laatste selectie

Gisteren zijn er 4 kringkampioen geworden: Anouk Beelen CB Mylene Spaak BL Max van de Poll CL Maaike Dooyeweerd DL Patries en Danique zijn ook door en Femke is 2e reserve!! Goed gedaan hoor!!


19-12-2009 - Hulshorst Mike van de poll

Concour

Hoi, Ben vandaag voor het eerst met mijn nieuwe pony op concour geweest. Ik was zevende. Groetjes Mike


19-12-2009 - Hulshorst Max van de Poll

Selectie

Hoi, Vandaag moest ik selectie rijden de laatste in Hulshorst. Ik was 2 x foutloos en kringkampioen in de klasse L cat C. Groetjes Max


28-11-2009 - Apeldoorn Femke

2e selectie springen

Hoii, Vandaag hebben we weer gesprongen. Anouk, Paula, Patries en Femke waren foutloos. Anouk werd 1e en Paula werd 7e. Danique en Maaike hadden allebei op hindernis 8 een weigering. Mylene had in barrage een balk op de laatste hindernis. Aniek had 1 balkje. Mike had in de B een weigering.In het L weten we niet wat hij heeft gedaan. Max was foutloos maar reed een verkeerde barrage.


21-11-2009 - Hierden Femke

Springen

Vandaag hebben we gesprongen op onze eigen club. Anouk was foutloos. En mocht ook de barage rijden daarin was ze ook foutloos. Ze werd 2e. Anouk deed nog een parcour daarin werd ze 4e. Ik had zelf een balkje. Paula ging voor de eerste keer en had 1 weigering. Maaike had een foutloos rondje in de barage had ze een weigering. Danique was er afgevallen. Ze had in het 2e parcour een weigering en een balkje. Mylene was 2e geworden. In het 2e parcour had ze een balkje. Aniek Was 1e geworden. En deed ook een 2e parcour daarin had ze 1 balk. Lynn had 2 balken. En een mooi foutloos rondje. Amber had 2 keer 2 balken. Ik weet niet hoe Max en Mike hebben gereden.


02-11-2009 - Barchem Brigitte

Cross

Zondag was helaas alweer de laatste cross van dit jaar in Barchem. Het was een prachtige cross door de bossen en weilanden van Barchem. Er waren veel verschillende hindernissen. Je moest bijvoobeeld een steile berg op galopperen, daarbovenop stond een hindernis en dan gelijk weer steil naar beneden. Er zaten ook twee watercombinaties in. Totaal waren er 20 hindernissen te overbruggen. Mylene had goed gedressuurd, foutloos gesprongen en foutloos gecrosst. Net toen ze van start ging, barstte de regen los. Cindy trok zich er niets van aan en galoppeerde dapper door voor wat ze waard was. Een eerste plek voor Mylene en Cindy was het resultaat!


31-10-2009 - Hulshorst Femke

Springwedstrijd

Een aantal ponyruiters zijn wezen springen in Hulshorst. En het resultaat mag er weer zijn!! Patries met Hummel een 3e prijs in het B, Aniek met Warina W een 1e prijs in de B. Maaike had 1 balkje in het B. Anouk met Macho foutloos en net buiten de prijzen.En Femke had een beetje pech. De parcourshulp stond een beetje te dicht bij de laatste hindernis en toen wilde Starlight er niet over!!! En Danique was ook foutloos in het L springen. Helaas in de barrage 4 strafpnt. dus net buiten de prijzen.


27-10-2009 - Barneveld Brigitte

Gouden Ei

Wat verlaat door de herfstvakantie, toch nog even een verslagje over de springwedstrijd Het Gouden Ei op woensdagmiddag in Barneveld. De hele woensdagmiddag streden de L springponies, van a tot e categorie voor een plek in de finale. De beste 18 over de hele dag mochten de finale 's avonds rijden. Het eerste parcours was een 2 fasen. Dus na het passeren van de finishlijn en indien foutloos, dan gelijk door op tijd. Mylene en Cindy reden voor wat ze waard waren en een tweede plek was het resultaat. De finale mocht gereden worden! Er waren 2 b ponies, 3 ctjes en voor de rest d en e's. Mylene moest als eerste. Het was klassiek met barrage. Ook nu mocht de barrage gereden gereden worden en die was ontzettend spannend. De tribunes waren goed gevuld en het publiek leefde echt mee en moedigde iedereen aan. Mylene zette een scherpe foutlose tijd neer en die werd maar door 1 verbeterd. Een mooie tweede plek was voor hun!


24-10-2009 - Hierden Danique

Nunspeet dresuur onze talentjes

Maaike 2 keer 178 in B paula 2 keer 174 in L1 judith 2 keer 179 in B patries 1 keer 191 (3e) en 192 (2e) in B marije 186 (2e) en 190(2e)in B danique 183 (1e) en 185 (1e)


24-10-2009 - Hulshorst Max van de Poll

Concour Den Ham

Hoi, ben vandaag naar Den Ham op concour geweest, samen met Mike. Mike was vierde in het B springen. En ik was 1 ste in Het L springen. Volgende week naar Indoor barneveld gaan er nog meer. Groetjes Max


23-10-2009 - Nunspeet Patries

Dressuurwedstrijd

Hoi Hoi, Ik ben net terug van mijn dressuurwedstrijd in Nunspeet. Ik heb 191 en 192 punten gereden! En dat komt door Danique want die heeft me super voorgelezen! Haha.. We dachten in de prijzen kom ik niet want we zagen al een coupon van 204, 198 en 194. Maar het waren 2 proeven dus 2 kansen. En ik was uiteindelijk 2e en 3e. dus 2 lintjes en 2 bekers erbij!! PS: danique nog bedankt!! Groetjes Patriessz


23-10-2009 - Lelystad Do

Cross training

Herfstvakantie ... maar dan wil je ook wat leuks doen ! Ria en Rosina hadden bedacht om naar Lelystad te gaan. Daar ligt het cross terrein van Rutger Murray aan de Bronsweg. 11 amazone s hadden zich op gegeven en werden aangemoedigd door heel veel supporters die meegereisd waren ondanks de wat koude en regenachtige dag. Na het welkomst woordje van Rutger zijn we de hindernissen gaan bekijken en vertelde Dominique hoe je de verschillende hindernissen moest aanrijden. Slootjes,heggen,houtstapels,in-uitjes,coffins,trakheners en natuurlijk de waterbak.De meeste pony s en paarden en natuurlijk hun ruiters hebben het super gedaan, kijk maar naar de foto s !! Met genoeg te eten en drinken was het een erg leuke middag !


22-10-2009 - Hierden Bee

Ijsselmuiden

Woensdag hebben Marije, Anouk en Lisette in Ijsselmuiden gereden. Marije startte voor de tweede keer in de B dressuur met Aqua Marijn. Marije had het niet makkelijk want ze moest starten in een grote groep. Wel liefst 28 D-E ponies. Maar daar trokken Aqua en Marije zich niets van aan. Ze reden een mooie proef. Met 186 punten behaalden zij een knappe vijfde plaats. Anouk en Macho hadden in de L1 178 punten. Met losrijden liep Macho lekker maar in de ring kreeg Macho er erg veel zin in en werd het een beetje rommelig op het eind. Lisette en Leandro waren 's avonds aan de beurt. Deze combinatie reed een nette proef en werden met 186 punten tweede.


22-10-2009 - Ermelo Maaike

Oefenparcours springen

Femke,Paula en Maaike hebben een oefenparcours gesprongen en hebben allemaal een foutloze ronden gereden en de Nederlandse bonscoach Wim bonhof heeft ons les gegeven. En Maaike heeft ook nog een tweede parcour gesprongen en dat ging wat minder goed want ik had 1 weigering en een paar hele rare sprongen.


13-10-2009 - ... Marije

21 okt

Hallo, Wie gaat er de 21e ook naar IJsselmuiden? Ik ga wel:) Groetjes Marije


10-10-2009 - Nijkerk Femke

Wedstrijd springen

Maaike en Femke waren vandaag wezen springen in Nijkerk. We hadden allebei een foutloze ronde, in de barrage een balk. In het progressief had Maaike 2 balken en Femke 1 balk.


10-10-2009 - Hierden Patries

10 oktober

Hoooi, Ik vond het super leuk zaterdag bij de dressuur wedstrijd in hierden:) Mn eerste wedstrijd en gelijk al 191 punten. Ik was super blij met mn 3e plek en heb een leuke prijs van 10 euro gewonnen!!


04-10-2009 - Kootwijkerbroek Paula

Springwedstrijd

Afgelopen vrijdagavond was er een springwedstrijd in Kootwijkerbroek. Maaike, Mike, Max en Femke hebben hier gesprongen. Maaike, Max en Mike reden alledrie een foutloos parcours in de barrage waren ze ook foutloos. Femke reed voor de 1e keer een parcours en had een weigering en een balk.


23-08-2009 - Hierden Bee

Welsh sportdag

Afgelopen vrijdag hebben de zussen Beelen meegedaan met de welsh sportdag. Ze begonnen om half negen met de keuring van Macho (pony van Anouk). Na drie kwartier te hebben gestapt, gedraaft en stil te staan eindigde Macho op de tiende plaats. Vervolgens ging Anouk springen en werd, na een foutloos rondje, eerste. daarna moest ze de dressuurring in en werd ze met 205 punten tweede. Lisette en leandro konden mooi nog een keer oefenen voor de Hippiade. Het ging goed. Met 205 punten wonnen zij de m1 dressuur. Het was een leuke dag met al die welshjes.


22-08-2009 - Hierden Danique

Ede

Wehebben met zn drieen gesprongen maaike had in het 1ste parcour 1 weigering en in het 2deparcour fouloos 50 pnt voor styl en 5 amber 2 keer uitgebeld danique met dresuur 185 in L en springen 1 parcour weigering 2 parcour foutloos


09-08-2009 - Hierden Gelderse kampioenschappen

Gelderse kampioenschappen

Zaterdag 8 augustus was het zover, de Gelderse kampioenschappen voor de ponies! 6 ruiters en veel supporters maakten zich op voor een lange dag en een lange rit richting Lichtenvoorde Mylene mocht de spits afbijten in de L1 dressuur. Haar proef werd beloond met 185 en 187 punten. Ze eindigde hiermee op de zevende plaats. Met springen gingen Mylene en Cindy voor de kampioenstitel. Het leek erop dat het ging lukken,want na twee parcoursen waren ze nog steeds foutloos en mochten ze door naar de barrage. Maar helaas in de barrage tikte cindy er twee balken af. Een vierde plaats. Anouk begon haar dag met springen. Ze had een weigering op hindernis twee. met 6 strafpunten mocht Anouk niet door naar de volgende ronde. Met dressuur ging het beter. Ze kreeg voor haar proef 186 en 199 punten. Een mooie zevende plaats was voor haar. Daarna was het de beurt aan Danique. Zij sprong het eerste parcours foutloos rond. Een mooi rondje, door naar het tweede parcours. In dat parcours had ze helaas een weigering. Jammer geen barrage voor Danique en Marinka. Daarna was het de beurt aan Femke en Silvester. Het leek erop dat Silvester er zin in had. Ze begonnen goed maar helaas op hindernis acht een weigering. Jammer ook voor Femke geen tweede parcours. Van de springringen snel naar de dressuurringen, want daar waren Aniek en Lisette aan de beurt. De anders zo succes volle combinatie Aniek en Warina hadden gisteren niet zo\'n goede dag. 170 en 176 punten. Toen was het de beurt aan Lisette in de M1 dressuur. Lisette reed een mooie proef. De juryleden beloonden dat met 207 en 204 pnt. Daarmee werd zij reservekampioen en plaatsten Lisette en Leandro zich voor de Hippiade op 29 augustus in Ermelo.


04-08-2009 - Harderwijk Reina van duinen

Staphorst

Laten we Linn niet vergeten in staphorst werd zij 3e in het 2e parcour.Op naar de volgende wedstrijd


01-08-2009 - Hoevelaken Willeke

Uitslag wedstrijd

Vandaag hadden we een leuke wedstrijd gehad in Hoevelaken. Anouk is met de dressuur 2 keer 2 des geworden. En ze heeft met het springen vierde geworden en een keer uitgebeld. Paula heeft met de dressuur 170 en 180 pn. Femkeis tweede geworden met het springen en een keer uitgebeld. Ze heeft met dressuur 188 pn. Lisette heeft met dressuur 182 en 186 pn. En is twee keer derde geworden. celine had met dressuur 204 en 214 en is twee keer eerste geworden. Mylene is met springen een keer eerste geworden en nog een keer tweede.


18-07-2009 - Staphorst Paula

Uitslag wedstrijd

Vandaag zijn we met een stel naar Staphorst geweest. Lisette moest gisteren al rijden en ze had 182 en 186 pnt!! Anouk was 2x foutloos en had ook nog een 4e prijs! Lynn had het 1e parcours 1 balkje en het 2e parcours foutloos en een 3e prijs!! Amber is ook weer lekker 2x rondgekomen. Femke had een beetje moeite met de start en had een weigering op hindernis 1, 2e keer ook een beetje maar daarna ging het super. En Paula had 197 en 180 pnt!!Al met al was het weer een leuk concours voor ons!


16-07-2009 - Nunspeet Willeke

Nog iets vergeten

Ben ik nog vergeten te vertellen: Anouk is ook nog door met springen en Maaike heeft haar 1e wedstrijd met de nieuwe pony gereden en FOUTLOOS!!


11-07-2009 - Nunspeet Willeke

Uitslag 3e selectiewedstrij

Wat een meiden zo goed gereden allemaal: Danique kringkampioen springen! Mylene ook kringkampioen springen! Anouk kringkampioen dressuur!! Wat een toppers he?! Mylene, Aniek en Lisette mogen ook naar de gelders (dressuur) en Femke is 2e reserve voor het springen. Irene, Paula en Danique hebben ook nog een winstpunt gereden!! Dus het kon vandaag niet op!!


27-06-2009 - Dronten Supporter!!

2e selectie ponies

Op het mooie terrein in Lelystad hebben de dames het vandaag (weer) goed gedaan!! Lisette 194 pnt en een 1e prijs! Anouk 193 pnt en een 2e prijs en met springen foutloos Danique 184 pnt en 177 pnt en met springen 1 weigering Mylene 184 pnt en een 2e prijs en springen foutloos en een 2e prijs Femke 182 pnt en met springen 1 balk Paula 179 en 170 pnt Aniek op de laatste hindernis een balk en dressuur????


11-06-2009 - Hattem Willeke

1e selectie ponies hattem

In hattem hadden ook nog verschillende anderen gereden. Zoals Danique Timmer zij had 2 keer een 3e prijs met dressuur en een 1e met het springen! Aniek Hop een keertje 3e met dressuur(selectieproef). Lisette Beelen was 3e met dressuur. Anouk Beelen had 180 pnt. en een 2e prijs met springen. Paula Franken was een keertje 4e met dressuur met 189 pnt. helaas niet de selectieproef de andere proef had ze 186 pnt. Het was dus een geslaagde dag!


08-06-2009 - Oudkarspel Brigitte

Eventing Oudkarspel

Afgelopen zondag heeft Mylene met Cindy eventing gereden in Oudkarspel. De wedstrijd was georganiseerd door het Cruquis college rondom de prachtige terreinen van manege Beukers. Er waren mooie hindernissen gebouwd en de route was voor het publiek goed zichtbaar. Mylene had een goede basis neergelegd met de dressuur, 192 punten. Daarna foutloos gesprongen en een foutloze cross binnen de tijd. Mylene reed fanatiek in de cross en cindy liep voor wat ze waar was! Ze vlogen door de cross en over de hindernissen. Het eindresultaat was een 1e prijs met een enveloppe en weer een prachtige statiedeken.


02-06-2009 - Hattem Brigitte

1e selectie ponies

Zaterdag waren de 1e selectiewestrijden voor de ponies in Hattem. Een prachtig georganiseerd concours. Een veelvoud aan dressuuringen en 3 springringen. Compleet met kermis en al!! De Trippelaartjes hebben het goed gedaan en de eerste selectiepunten binnengehaald. Misschien heeft iemand in kaart hoe iedereen gereden heeft en kan dat publiceren. Mylene met Cindy hebben in ieder geval het springen L goed gedaan. 1e in het selectieparcours en 1e in het 2 fasen parcours. De b en c ponies waren samengevoegd. Bovendien had Mylene de snelste barragetijd van de dag van alle L ponies, dus de extra prijs van de dag (een mooie deken) kon ze ook nog in ontvangst nemen.De dressuur was ook goed gegaan met 185 en 194 punten.


01-06-2009 - Hoogland Anne

Pinkster concours

Tweede Pinksterdag hadden Anouk, Danique en Lisette concours. Anouk en Danique begonnen de dag met springen. Danique had een mooi rondje gesprongen en eindigde op een vierde plaats. Anouk met Macho begonnen goed maar al snel gleed Macho twee keer lelijk onderuit (het veld was door de droogte erg glad). Anouk nam een verstandige beslissing en groette af. Daarna door naar de dressuur en ook daar lieten de dames het kaas niet van het brood eten. Danigue reed een mooi proefje en werd beloond met 189 pnt. Een oranje lint en super mooi deken rijker kon haar dag niet meer stuk! Anouk dacht als het met springen vandaag niet lukt dan maar weer een keer in de dressuur proberen. En het is haar gelukt, met 200 pnt won zij de klasse BC. dat leverde haar een mooie jas van PK op en een oranje lint natuurlijk. Lisette reed voor de tweede keer M1. met 185 en 196 punten was twee keer de eerste plaats voor haar. Met dikke enveloppen keerde zij ook super tevreden naar huis.


23-03-2009 - Hierden Bee

Wedstrijd Ermelo

Afgelopen weekend hadden Lisette en Celine een wedstrijd bij het Veluws Rosje. lisette en Leandro hadden een goed debuut. Met 192 en 198 pnt werden zij eerste en tweede in de L2. Celine en haar pony Nicoline hadden ook een super dag. Zij reden samen 198 en 205 pnt bijelkaar in de L1. Goed voor een eerste en tweede plaats. Goed gedaan!


11-03-2009 - Hierden Irene

Wedstrijd Hierden

Afgelope zaterdag was er weer een wedstrijd op de manege. Aniek had 188 punten. Lynn had 165 punten. Amber had 158 punten. Dedie 167 punten En ik had ook 167 punten


01-03-2009 - Hierden Paula

Wedstrijd Dronten

Afgelopen zaterdag hadden we weer een spring-wedstrijd. Femke Franken was in het 1e parcours foutloos! 2e parcours ging net iets minder ze had 2 weigeringen op de laatste hindernis, maar is wel rond gekomen! Mylene Spaak sprong voor de eerste L! En ze was 2 keer 3e dus ook super gedaan!!!


24-02-2009 - 14 feb. te Putten Willeke

Uitslag dressuur regiokamp.

Paula mocht dressuurrijden in Putten voor de regiokampioenschappen. Ze reed een leuke proef en behaalde daarmee de 2e plaats!!


08-02-2009 - Laag-soeren/brummen Willeke

Uitslag regiokampioenschappen

Maaike en Mylene hebben afgelopen zaterdag gesprongen op de regiokampioenschappen! Maaike is 2e geworden en mag door naar de Nederlandse en Mylene is 4e geworden!! Super prestatie van deze meiden he??!!